Saltear al contenido principal

Preparació Física

Un Preparador Físic és un/a professional del moviment, especialista en optimitzar el rendiment esportiu del jugador/a en la seva disciplina esportiva. És un graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) amb formació complementaria ja sigui d’un esport en concret o màster universitari.

Demanar Cita

Preparador Físic a Mataró

En el seu ADN està implícit el voler millorar dia a dia i seguir formant-se per estar sempre a l’avantguarda dels nous coneixements que van sorgint.

El/la preparador/a físic/a s’encarrega de programar, analitzar i gestionar totes les capacitats físiques i condicionals de l’esportista i de l’equip, si és que treballa en un esport col·lectiu; controla la dinàmica de càrregues i la fatiga. A més a més, treballa per reduir el risc de lesió i vetlla per la salut de l’esportista en tot moment. Mitjançant una metodologia i el treball multidisciplinar format per entrenador, nutricionista, metge, fisioterapeuta i psicòleg procura un estat òptim de rendiment esportiu al jugador/a.

És una figura especialment important durant els períodes de fora de temporada, també anomenats “off season”. És un moment clau pel treball individual de cada esportista, on realment hi ha temps per donar prioritat a les millores específiques que necessita cada persona sense pensar en la càrrega que suposa el partit del cap de setmana.

De la mateixa manera que aquests guanys generats durant aquests períodes curt de temps, normalment és donen a l’estiu i el nadal, ajudaran en bona mesura a tolerar les càrregues d’entrenament i partits de l’esportista durant la seva temporada competitiva, oferint-li la possibilitat de rendir a un nivell més elevat.

Demanar Cita

Segueix-nos a Instagram!

Segueix-nos a Instagram!

Volver arriba