Saltear al contenido principal

Nutrició

Una dietista-nutricionista és un professional de la salut que s’encarrega d’orientar i/o planificar de forma personalitzada l’alimentació de persones o col·lectius.

Demanar Cita

Dietista i Nutricionista a Mataró

Poden adreçar-se a persones amb patologies o sense, esportistes o simplement a aquelles que volen millorar la seva alimentació.

La dietista-nutricionista és graduada en Nutrició Humana i Dietètica i pot ampliar els seus estudis amb cursos, postgraus o màsters orientats a cada una de les seves especialitzacions: esport, obesitat, patologies digestives, etc.

La seva funció és clau per qualsevol dels objectius establerts, ja que és un pilar fonamental per incrementar el rendiment esportiu, millorar patologies digestives, reduir paràmetres analítics o greix corporal, incrementar massa muscular, etc. En moltes ocasions es deixa de banda l’alimentació quan realment és clau i pot ser determinant en molts dels objectius.

Cada persona és diferent, i per tant, s’ha de treballar d’acord amb l’objectiu i les característiques personals. Per aquesta raó és important que la professional treballi de forma individualitzada cada cas, faci un estudi personalitzat i realitzi una planificació nutricional adaptada a la persona en qüestió.

Tot i que la nutrició és un punt clau a aplicar, és necessari el treball multidisciplinari perquè el resultat sigui del tot satisfactori: entrenador personal, coach o psicòleg, fisioterapeuta, redaptador esportiu, etc.

Així és com treballem a NAOS, ja que el nostre propòsit és aconseguir l’objectiu de cada persona a través d’una planificació individualitzada en tots els àmbits possibles.

Demanar Cita

Segueix-nos a Instagram!

Segueix-nos a Instagram!

Volver arriba