Saltear al contenido principal

Entrenament en embaràs i post-part

L’entrenament en embaràs i post-part és un du a terme per un/a professional en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, especialista en la promoció i la prescripció de l’exercici físic i l’activitat física de manera individualitzada en aquest moment de la vida de la dona.

Demanar Cita

Entrenament en embaràs i post-part a Mataró

A més, aquesta persona complementa aquesta formació amb d’altra específica i professionalitzadora, com cursos, postgraus o màsters orientats a l’entrenament durant l’embaràs i el post-part.

S’adapta a cada estat de la dona en les seves setmanes d’embaràs i du un control individualitzat i científic de les càrregues d’entrenament que pot tolerar la dona en el seu desenvolupament i en el del fetus.

També comprèn el procés de recuperació funcional post-part i adapta el seu entrenament a les noves necessitats de la dona en el nou periode de la seva vida, reeducant patrons motors alterats, com ara bé la postura, recuperant nivells de força i resistència, què si s’ha treballat correctament dirant l’embaràs, no serà cap problema per a la dona, i menys un problema de salut.

Aquest professional es troba integrat dins d’un equip pluri i multidisciplinar format per: Metges-Psicòleg-Fisioterapeuta-Readaptador-Preparador Físic-Nutricionista.

Ensenya els moviments concrets i específics necessaris per poder continuar progressant en tot moment i motivant a la dona a continuar realitzant exercici físic tot i haver portat una nova persona a la vida, essent molt important en l’adherència a l’exercici físic i evitant el sedentarisme i una pèrdua de moviment funcional en la dona.

És important incidir en l’ajuda física i mental que rep la dona mitjançant els estímuls de l’exercici físic durant el procés d’embaràs, però també en què el fetus disminueïx també la possibilitat de ser prematur/a, surt amb més salut i major % de cms i pes, serà un nen/a físicament actiu i amb millor desenvolupament al llarg de la seva infantesa, degut a què això li transmet la mare al fetus durant l’embaràs, d’aquí la importància de realitzar exercici físic abans, durant i després de l’embaràs.

Demanar Cita

Segueix-nos a Instagram!

Segueix-nos a Instagram!

Volver arriba