Saltear al contenido principal

Entrenador/a Personal

Un/a Entrenador Personal és un/a professional especialista en entrenar de manera òptima i individualitzada mitjançant una metodologia pròpia, una anamnesi inicial i unes valoracions corresponents, les quals van enfocades a millorar la salut de la persona.

Demanar Cita

Entrenador/a Personal a Mataró

A més, aquesta persona complementa aquesta formació amb d’altra específica i professionalitzadora, com cursos, postgraus o màsters orientats a l’entrenament durant l’embaràs i el post-part.

Bé sigui perquè té necessitats de millorar la seva força, reduïr el seu % de greix corporal degut a una feina sedentària, a una recuperació a les càrregues d’entrenament habituals posteriors a un embaràs, entrenament amb algun tipus de patologíes per ajudar en la diabetes i l’absorció i transport de la glucosa en sang, ajudar a dur una millor vellesa en la tercera edat, entrenar en processos de menopàusia o bé per la prescripció d’un/a metge/ssa degut a què necessita millorar la seva qualitat de vida.

Aquesta persona es dedica a entrenar de manera individualitzada, marcant uns objectius concrets i específica amb la persona i traçant un camí per assolir-nos.

Aquest/a professional ha estudiat Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i complementa aquesta formació amb d’altra específica i professionalitzadora, com cursos, postgraus o màsters.

A més a més, es tracta d’un/a professional amb vocació, de caràcter amable, proper i amb grans dots de psicologia i escolta envers els/les altres.

La seva formació conté nocions específiques en anatomia i fisiologia humanes aplicades a l’exercici físic i al moviment, que mitjançant el control neuromuscular i la biomecànica, i establertes a una periodització i programació de l’entrenament, on controla les càrregues d’entrenament de manera individualitzada per tal de dur a terme el procés d’entrenament i millora de la condició psico-física de la persona, creant adherència a l’exercici físic, cosa difícil actualment degut al ritme de vida frenètic i als hàbits sedentaris i amb facilitats tecnològiques, objectivant el procés de millora de la persona orientat a les seves capacitats físiques.

Demanar Cita

Segueix-nos a Instagram!

Segueix-nos a Instagram!

Volver arriba